توپ های کره بادام زمینی باکی یک آب نبات غنی و خامه ای است که فقط در دهان شما آب می شود! تنها با 6 ماده تشکیل دهنده، آنها یک غذای شیرین عالی در هر زمان هستند.
در فصل تعطیلات، من دوست دارم آب نبات های سریع درست کنم توپ های ترد برنج کره بادام زمینی و آب نبات کراکر نمکی برای رفتن با کلوچه های کریسمس این دستور پخت آسان باکای قطعاً در حال چرخش منظم است!
![توده ای از توپ های کره بادام زمینی باکی روی یک بشقاب سفید](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Buckeye-Balls-Recipe-13-2.jpg)
چرا به آنها باکی می گویند؟
درخت ایالت اوهایو درخت باکی است و دارای یک مهره گرد است که قهوه ای تیره با یک نقطه قهوه ای روشن در یک انتهای آن است. طلسم دانشگاه ایالتی اوهایو حتی یک باکی است.
این آب نبات ها آنقدر شبیه به آجیل باکای هستند که مردم به این توپ های شکلاتی کره بادام زمینی «باکای» می گویند.
اگرچه این آب نبات ها در اوهایو محبوبیت خاصی دارند، اما برای لذت بردن از آنها قطعاً لازم نیست در غرب میانه زندگی کنید!
چگونه می توان دلارهای خانگی درست کرد
- ضرب و شتم – در یک کاسه بزرگ، کره، کره بادام زمینی، وانیل و نمک را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. نیمی از پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید و کناره های کاسه را بتراشید. سپس پودر قند باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- فرم – خمیر را به صورت گلوله های 1 اینچی بغلتانید و روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید. من توصیه می کنم از یک اسکوپ کوکی برای شکستن آنها استفاده کنید!
- سرد – توپ ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت شوند، فریز کنید. (من دوست دارم از ورق کوکی لبه دار خود استفاده کنم این درب.)
- تهیه شکلات – شکلات را روی یک دیگ دوبل روی حرارت ملایم یا در یک کاسه شیشه ای در مایکروویو ذوب کنید و هر 20 تا 30 ثانیه یکبار هم بزنید. (من دوست دارم شکلات را در دو دسته ذوب کنم تا قبل از اتمام غوطه ور شدن، سفت نشود.)
- DIP – چند گلوله کره بادام زمینی را از فریزر خارج کنید. در بالای هر کدام یک خلال دندان قرار دهید. با استفاده از خلال دندان به عنوان دسته، در کاسه شکلات ذوب شده فرو کنید. فراموش نکنید که یک دایره کوچک در بالای توپ بگذارید! آنقدر این کار را تکرار کنید تا همه توپ ها غوطه ور شوند.
- کیت – میتوانید توپهای باکی را برای چند ساعت در دمای اتاق بگذارید، ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید یا حدود ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید. می خواهید شکلات کاملا سفت شود.
- خدمت – پس از سفت شدن شکلات، می توانید آب نبات های باکی را در دمای اتاق یا سرد سرو کنید. من حتی آنها را منجمد دوست دارم!
![کیک های کره بادام زمینی روی کاغذ مومی](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Buckeye-Balls-Recipe-16-3.jpg)
نکات دستور العمل برای توپ های باکی
- برای بهترین کیک ها، از کره بادام زمینی طبیعی استفاده نکنید. باید از کره بادام زمینی پایدار که جدا نمی شود استفاده کنید. مطمئن شوید که از کره بادام زمینی خامه ای استفاده می کنید، نه کره بادام زمینی گلوله ای.
- اگر از کره بدون نمک استفاده می کنید، کمی نمک اضافی به مخلوط کره بادام زمینی اضافه کنید.
- وقتی توپها را باز میکنید، میتوانید دستهایتان را با کره یا شکر قنادی چرب کنید، اگر به کف دستتان چسبید.
- اطمینان حاصل کنید که قبل از غوطه وری توپ ها را منجمد کنید (یا در یخچال بگذارید) تا شکل خود را حفظ کنند.
تغییرات:
- به جای اینکه آنها را در شکلات شیری فرو کنید، می توانید از شکلات تلخ، شکلات نیمه شیرین یا ترکیبی از شکلات استفاده کنید.
- اگر ویفرهای ذوب شده Ghirardelli را پیدا نکردید، می توانید از شیر یا شکلات چیپسی نیمه شیرین استفاده کنید. آنها به خوبی ذوب نمی شوند، بنابراین باید یک یا دو قاشق چای خوری اضافه کنید روغن نارگیل یا روغن نباتی
- برای کریسمس یا تعطیلات دیگر، در حالی که شکلات هنوز خیس است، مقداری پاشش رنگارنگ تعطیلات را روی آن بپاشید.
- اگرچه سنتی نیست، اما همیشه می توانید مرکز کره بادام زمینی خود را در ویفرهای شکلات سفید ذوب شده یا شکلات چیپسی سفید فرو کنید.
![آب نبات باکی با لقمه ای از آن](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Buckeye-Balls-Recipe-14-3.jpg)
بازده: تقریبا 4 دوجین
دستور العمل توپ های باکی
این آب نبات های کلاسیک کره بادام زمینی یکی از ساده ترین دستور العمل های آب نباتی هستند که تا به حال درست کرده اید و برای هر مناسبتی یک خوراکی خوشمزه هستند!
زمان آماده شدن
30 دقیقه
زمان اضافی
20 دقیقه
کل زمان
50 دقیقه
دستورالعمل ها
- کره، کره بادام زمینی، وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با همزن برقی حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که یکدست و کرم رنگ شود هم بزنید.
- 1 1/2 پیمانه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. باقیمانده کره بادام زمینی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و هر از گاهی کناره های کاسه را بخراشید. مخلوط باید کاملا سفت باشد.
- از یک قاشق کوکی کوچک استفاده کنید تا خمیر را به قسمت های 1 قاشق غذاخوری (.6 اونس) تقسیم کنید. مخلوط کره بادام زمینی را به شکل توپ های 1 اینچی در کف دست های خود بغلتانید.
- توپ ها را در یک لایه روی یک ورقه کوکی که با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی پوشانده اید قرار دهید. حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، فریز کنید.
- نیمی از شکلات را در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو بریزید. با نصف توان در فواصل 20 ثانیه ذوب کنید و هر بار که بیرون می آورید هم بزنید.
- چندین گلوله کره بادام زمینی را از فریزر خارج کرده و یک خلال دندان داخل هر کدام قرار دهید. با استفاده از خلال دندان به عنوان دسته، هر توپ را در شکلات ذوب شده فرو کنید و قسمتی بدون پوشش روی آن بگذارید.
- اجازه دهید شکلات اضافی دوباره داخل کاسه چکه کند، سپس توپ را روی کاغذ مومی قرار دهید. این کار را با توپ های باقیمانده تکرار کنید، باقی مانده شکلات را در صورت نیاز آب کنید.
- اجازه دهید توپ های کره بادام زمینی باکی برای چند ساعت بماند تا شکلات سفت شود. (یا به مدت 45 دقیقه در یخچال یا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.)
- وقتی شکلات جا افتاد خلال دندان ها را بردارید. در صورت تمایل می توانید سوراخ خلال دندان را با کشیدن انگشت خیس یا چاقوی کره ای بپوشانید.
- آب نبات باکی را می توانید در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت یک هفته، در یخچال به مدت یک ماه و یا در فریزر به مدت 3 ماه نگهداری کنید. بین لایه ها کاغذ مومی قرار دهید.
یادداشت
-حتما از کره بادام زمینی معمولی استفاده کنید نه کره بادام زمینی طبیعی.
-یک پیمانه کره بادام زمینی یک وعده است.
محصولات پیشنهادی
من به عنوان یک همکار آمازون و عضو دیگر برنامه های وابسته، مبلغ کمی از خرید شما بدون هیچ هزینه ای برای شما به دست می آورم.
ارزش غذایی:
تولید:
46
بخش:
1
مقدار در هر وعده:
کالری: 157چربی کل: 10 گرمچربی های اشباع شده: 4 گرمچربی های ترانس: 0 گرمچربی اشباع نشده: 5 گرمکلسترول: 7 میلی گرمسدیم: 78 میلی گرمکربوهیدرات ها: 16 گرمالیاف: 1 گرمقند: 13 گرمپروتئین: 3 گرم
با مرکز کره بادام زمینی خامه ای و روکش شکلاتی ترد، اینها برخی از بهترین آب نبات های کره بادام زمینی هستند که تا به حال می خورید! آنها به سرعت در خانه ما مورد علاقه خانواده قرار گرفتند و شرط می بندم که در خانه شما نیز خواهند بود. 🙂