You are currently viewing طرز تهیه بلوند کره بادام زمینی – مامان فودی

طرز تهیه بلوند کره بادام زمینی – مامان فودی


این دستور پخت فنجان‌های کره بادام‌زمینی بلوندی Reese’s Peanut Butter بهترین راه برای ارضای هر شیرینی کره بادام‌زمینی است. ترکیب کلاسیک شکلات و کره بادام زمینی در این کوکی ها با کره بادام زمینی فوق العاده خوشمزه است!

بلوندی های کره بادام زمینی یکی از دسرهای کره بادام زمینی مورد علاقه من است. آنها نه تنها مملو از طعم کره بادام زمینی هستند، بلکه بافت آن نیز الهی است. دستور العمل آسان برای نانوایان تازه کار عالی است زیرا بلوندها حتی اگر کمی کمتر یا بیش از حد پخته شوند عالی خواهند بود.

بلوند کره بادام زمینی

طرز تهیه بلوند کره بادام زمینی

بیایید یک دسته از این بلوندهای جویدنی کره بادام زمینی با فنجان های کره بادام زمینی درست کنیم. برای دستورالعمل‌های دستور پخت گام به گام همراه با عکس، اینجا را دنبال کنید، یا در صورت تمایل به کارت دستور غذای قابل چاپ بروید.

دستور تهیه 9 بلوند.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه

عناصر:

در اینجا همه چیزهایی که برای تهیه بلوندی نیاز دارید آورده شده است.

تجهیزات: ظرف پخت مربعی 9×9 اینچ، کاغذ روغنی (می توان از اسپری پخت نچسب استفاده کرد، اما کاغذ ترجیح داده می شود)

مواد لازم بلوند کره بادام زمینی
  • ⅓ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
  • شکر قهوه ای 1 فنجان
  • ⅓ فنجان کره بادام زمینی خامه ای
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 8 اونس بلوک شکلات تلخ، خرد شده (یا شکلات چیپسی نیمه شیرین یا شیری)
  • 9 فنجان ریس

جهت ها

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت با کاغذ روغنی یا اسپری آشپزی آماده کنید و کنار بگذارید.

    سمت چپ: کره بادام زمینی، تخم مرغ و وانیل روی مخلوط کره ذوب شده و شکر قهوه ای ریخته شده سمت راست: مخلوط صاف بعد از هم زدن با مواد خیس

در یک کاسه، کره ذوب شده و شکر قهوه ای را اضافه کنید. خوب بزن

کره بادام زمینی صاف، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا مواد یکنواخت مخلوط شوند.

سمت چپ: آرد، نمک و بکینگ پودر به خمیر اضافه می شود: خمیر بلوند پس از مخلوط شدن مواد خشک

نمک، آرد و بکینگ پودر را یکباره به مواد خیس اضافه کنید. تا زمانی که مواد خشک با هم ترکیب شده و خمیر غلیظی به دست آید، هم بزنید.

سمت چپ: شکلات خرد شده در بالای خمیر انداخته شده سمت راست: شکلات چیپسی مخلوط شده در خمیر

شکلات خرد شده را داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

سمت چپ: خمیر براونی در ظرف پخت آماده ریخته شده، سمت راست: فنجان های کره بادام زمینی ریس در خمیر فشرده شده

این خمیر را در ظرف پخت آماده شده بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر لاستیکی به طور یکنواخت پخش کنید.

فنجان های کره بادام زمینی ریس را در خمیر بلوندی فشار دهید و یک توری 3×3 یا فنجان های کره بادام زمینی ایجاد کنید.

بلوندهای پخته شده با کره بادام زمینی

در فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.

بلوندهای خنک شده را برش دهید

قبل از برداشتن از تابه اجازه دهید 20 دقیقه خنک شوند. سپس، به 9 میله کره بادام زمینی مربعی با یک فنجان آب نبات برش دهید.

میله های کره بادام زمینی جام ریس در بشقاب

همانطور که هست یا کمی گرم با یک قاشق بستنی روی آن سرو کنید.

تغییرات

در اینجا چند جایگزین ساده وجود دارد که می توانید در دستور غذا درست کنید تا مطابق با ترجیحات شخصی خود یا آنچه در انبار دارید.

  • روغن نباتی یا سایر روغن های بدون طعم را می توان جایگزین کره کرد. نتیجه از نظر طعم غنی نخواهد بود، اما همچنان بسیار خوشمزه خواهد بود.
  • چیپس های کره بادام زمینی یا فنجان های کره بادام زمینی خرد شده اضافی را می توان جایگزین چیپس/ تکه های شکلات کرد. گزینه دیگر شکلات چیپسی سفید است.
  • برای بافت بیشتر، کره بادام زمینی ترد را در بلوندها امتحان کنید. برای جبران تکه های بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری اضافه اضافه کنید.

ذخیره سازی

بلوندهای باقیمانده باید پس از خنک شدن کامل در یک ظرف دربسته بسته شوند. آنها تا دو روز در دمای اتاق و تا یک هفته در یخچال دوام خواهند داشت. برای نگهداری طولانی تر، بلوندها را با کره بادام زمینی فریز کنید. آنها در فریزر تا 3 ماه ماندگاری دارند.

اگر این بلوندها را دوست داشتید، چرا یکی از این کلوچه های خوشمزه را امتحان نکنید.

طرز تهیه بلوند کره بادام زمینی

بلوند کره بادام زمینی

این دستور براونی کره بادام زمینی جویدنی با یک فنجان کامل کره بادام زمینی ریس در هر براونی رویای عاشقان شکلات و کره بادام زمینی است!

چاپ
پین
به آن امتیاز دهید

دوره: دسر

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: بلوند های کره بادام زمینی ریس، براونی های فنجانی کره بادام زمینی ریس

بخش ها: 9

کالری: 507کیلو کالری

نویسنده: رابین گانیون

تجهیزات

  • ظرف پخت مربعی شکل 9*9

  • کاغذ پوستی

عناصر

  • فنجان کره بدون نمک ذوب شده (یا روغن نباتی)
  • 1 فنجان شکر قهوهای
  • فنجان کره بادام زمینی خامه ای
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • ½ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 8 اونس شکلات تخته ای (خرد شده) یا نیمه شیرین تکه های شکلات
  • 9 عینک ریس

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

  • کره ذوب شده و شکر قهوه ای را در یک کاسه مخلوط کنید. خوب بزن

  • سپس کره بادام زمینی، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. دوباره بزنید تا یکدست شود.

  • مواد خشک (نمک، آرد و بکینگ پودر) را به مواد مرطوب اضافه کنید. تا زمانی که مواد خشک با هم ترکیب شده و خمیر غلیظی به دست آید، هم بزنید.

  • شکلات (یا چیپس) خرد شده را داخل آن بریزید. خمیر را به طور مساوی در ظرف پخت آماده شده پخش کنید.

  • فنجان‌های کره بادام‌زمینی ریس را در خمیر براونی فشار دهید، در یک شبکه ۳×۳ فنجان کره بادام‌زمینی بچینید.

  • به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • قبل از قالب گیری، اجازه دهید مارشمالوهای کره بادام زمینی به مدت 20 دقیقه خنک شوند.

  • بلوندها را به صورت مربع برش بزنید تا سرو کنید.

غذا خوردن

کالری: 507کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 63g | پروتئین: 8g | ضخامت: 28g | چربی های اشباع شده: 13g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی های تک غیر اشباع: 10g | چربی های ترانس: 0.3g | کلسترول: 55میلی گرم | سدیم: 258میلی گرم | پتاسیم: 280میلی گرم | الیاف: 3g | قند: 47g | ویتامین A: 272IU | ویتامین سی: 0.1میلی گرم | کلسیم: 64میلی گرم | اهن: 2میلی گرم



Source link