این دستور پخت نان کدو تنبل با فراستینگ پنیر خامه ای برای هر عاشق کدو تنبل یک خوراکی عالی برای پاییز است. مرطوب، پر از ادویه های گرم و طعم کدو تنبل، و آنقدر خوشمزه است که هیچ کس نمی تواند در برابر آن مقاومت کند!
دلیل دیگری برای دوست داشتن این نان کدو حلوایی مرطوب این است که این نان است خیلی آسان است ساختن. شما حتی نیازی به همزن دستی ندارید، فقط یک همزن این کار را می کند!
![تکه های نان کدو تنبل با فراستینگ پنیر خامه ای](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Pumpkin-Bread-Recipe-with-Cream-Cheese-Frosting29-2.jpg)
با مواد ساده و فقط چند دقیقه آماده سازی، در راه رسیدن به یکی از خوشمزه ترین نان های کدو تنبل خانگی هستید که تا به حال چشیده اید. پخت مبارک!
طرز تهیه نان کدو حلوایی
- آماده سازی – اجازه دهید کره و پنیر خامه ای شما به دمای محیط برسند. فر خود را از قبل با دمای 325 درجه گرم کنید. قسمت پایین را به دو قسمت تقسیم کنید تابه نان 8×4 با پوست و اسپری با اسپری پخت و پز.
- مواد خشک – آرد، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید یا الک کنید.
- مواد مرطوب – در یک کاسه بزرگ جداگانه، شکر سفید، تخم مرغ، روغن و پوره کدو حلوایی را با همزن بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا رگه هایی از آرد باقی نماند.
- پخت – خمیر را بین دو سینی تقسیم کنید. سینی ها را روی سینی فر سنگین قرار دهید. در دمای 325 درجه به مدت 50-60 دقیقه بپزید. نان وقتی آماده است که خلال دندانی که وسط آن قرار داده شده تمیز یا با خرده های مرطوب بیرون بیاید.
- سرد – اجازه دهید نان به مدت 10-15 دقیقه در تابه خنک شود. با احتیاط از ماهیتابه خارج کنید و اجازه دهید خنک شود توری. پوست را جدا کنید. به تخته برش یا بشقاب سرو منتقل کنید.
- فراست – پنیر خامه ای و کره را با همزن برقی با دور متوسط بزنید تا یکدست شود. پودر قند، وانیل و نمک را اضافه کنید. به زدن ادامه دهید تا کاملا کرم رنگ شود. پس از خنک شدن کامل پای کدو تنبل را روی آن بمالید.
آن را برش دهید، سرو کنید و لذت ببرید!
![یک سینی با یک تکه نان سریع](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Pumpkin-Bread-Recipe-with-Cream-Cheese-Frosting27-2.jpg)
تغییرات:
- یک یا دو فنجان شکلات چیپسی بریزید. می توانید از مینی شکلات چیپسی، شکلات چیپسی شیری، شکلات نیمه شیرین یا حتی تیره استفاده کنید. پخت چیپس شکلات سفید و چیپس دارچین نیز خوشمزه است.
- یک فنجان گردو یا گردو خرد شده اضافه کنید. برای طعم بهتر ابتدا آنها را برشته کنید. آنها همچنین در بالای فراستینگ پاشیده می شوند.
- من فقط از پوره کنسرو شده برای این نان استفاده کردم، اما اگر به پوره کدو حلوایی خانگی دسترسی دارید، می توانید از آن استفاده کنید. اگر آبریزش داشت، مقداری از رطوبت را با دستمال کاغذی پاک کنید.
- سعی کنید 1/8 قاشق چایخوری دارچین را به فراستینگ اضافه کنید. فراستینگ پنیر خامه ای دارچینی شگفت انگیز است!
نگهداری نان باقی مانده
اگر روز اول نان شما به طور کامل خورده نشد، نگران نباشید، خوب نگه می دارد. آن را به ظرف دربسته منتقل کنید. یک یا دو روز در دمای اتاق دوام خواهد داشت. من یک ظرف به اندازه کافی بلند را توصیه می کنم تا از چسبیدن یخ به درب جلوگیری شود!
نان کدو حلوایی با پنیر خامه ای را نیز می توان به مدت 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. اگر نان را در یخچال نگهداری می کنید، می توانید آن را در پلاستیک بپیچید. وقتی فراستینگ سرد است، سفت می شود تا به پوشش پلاستیکی نچسبد.
![دو تکه نان کدو تنبل لعاب دار، یکی با یک لقمه از آن](https://www.creationsbykara.com/wp-content/uploads/2023/11/Pumpkin-Bread-Recipe-with-Cream-Cheese-Frosting33-2.jpg)
دستور العمل های بیشتر کدو حلوایی:
محصول: 2 نان
نان کدو تنبل با فراستینگ پنیر خامه ای
فراستینگ پنیر خامه ای تند، این دستور پخت نان کدو تنبل را تبدیل می کند! شبیه پای کدو تنبل است، اما نه به آن شیرین، بنابراین می توانید هر زمان که بخواهید از آن لذت ببرید.
زمان آماده شدن
15 دقیقه
زمان پخت
55 دقیقه
زمان اضافی
یک ساعت
کل زمان
ساعت 2:00 10 دقیقه
عناصر
نان کدو تنبل:
-
2 1/4 فنجان آرد همه منظوره
-
2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
-
2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
-
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
-
3/4 قاشق چایخوری نمک
-
شکر دانه ریز 2 پیمانه
-
2 عدد تخم مرغ بزرگ
-
1/2 فنجان روغن نباتی
-
1 15 اونس قوطی پوره کدو تنبل (حدود 1 3/4 فنجان)
پوشش خامه پنیری:
-
4 اونس پنیر خامه ای، در دمای اتاق نرم شده است
-
1/4 فنجان کره شور، در دمای اتاق نرم شده است
-
پودر قند 1 1/2 پیمانه
-
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
کمی نمک
دستورالعمل ها
- فر را از قبل با دمای 325 درجه گرم کنید. دو قالب نان 8×4 اینچی را با اسپری پخت و پز اسپری کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- در یک کاسه کوچک، آرد، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه بزرگ، شکر، تخم مرغ، روغن و پوره کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را مخلوط کنید.
- خمیر را بین دو تابه آماده شده تقسیم کنید.
- در دمای 325 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط نان فرو کرده اید با خرده های مرطوب بیرون بیاید بپزید.
- حدود 10 دقیقه در تابه را بگذارید، سپس روی قفسه های خنک کننده قرار دهید. قبل از یخ زدن کاملا خنک کنید.
- برای فراستینگ پنیر خامه ای و کره را با همزن بزنید تا یکدست شود. پودر قند، وانیل و نمک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود، کناره ها را مرتب با کاردک خراش دهید.
- از یک چاقو یا کاردک افست برای پخش فراستینگ روی هر یک از نان های خنک شده استفاده کنید.
یادداشت
-مطمئن شوید که از فیلینگ پای کدو تنبل استفاده نکنید، فقط از پوره کدو حلوایی خالص استفاده کنید.
محصولات پیشنهادی
من به عنوان یک همکار آمازون و عضو دیگر برنامه های وابسته، مبلغ کمی از خرید شما بدون هیچ هزینه ای برای شما به دست می آورم.
ارزش غذایی:
تولید:
16
بخش:
1
مقدار در هر وعده:
کالری: 332چربی کل: 13 گرمچربی های اشباع شده: 4 گرمچربی های ترانس: 0 گرمچربی اشباع نشده: 8 گرمکلسترول: 38 میلی گرمسدیم: 331 میلی گرمکربوهیدرات ها: 52 گرمالیاف: 1 گرمقند: 36 گرمپروتئین: 3 گرم
اگر عاشق همه چیز کدو تنبل هستید، این نان شیرین به سرعت مورد علاقه شما خواهد بود! این یک میان وعده بعد از ظهر عالی است، اما برای صبحانه یا به عنوان دسر نیز عالی است.