دستور تهیه گرانولا ادویه کدو تنبل سالم یک میان وعده طبیعی شیرین و نمکی است که راهی سالم و ترد برای جلوگیری از شیرینی دندان شما است.
![گرانولا ادویه کدو تنبل خانگی با زغال اخته خشک شده در یک شیشه روی پیشخوان مرمری با یک تابه گرانولا در پس زمینه](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-3-667x1000.jpg)
پاییز یک زمان جادویی از سال است. چیزی در مورد هوای ترد، تغییر برگها، کدو تنبل و فعالیتهای پاییزی که واقعاً روح را آرام میکند.
من را برای آشپزی دوباره هیجان زده می کند و الهام بخشی به این قسمت ها می رسد. شاید به این دلیل است که باغ می درخشد، پر از آخرین سبزیجات رسیده که منتظر خرد شدن هستند، با مواد خوشمزه دیگر مخلوط می شوند و در بوشل خورده می شوند.
شاید من بخواهم نان بپزم و آشپزی کنم و فقط چیزی نخورم که خانه را گرم نکند چون خانه در نهایت دمای خوبی دارد. خونه ما کولر نداره خدا کمکمون کنه
شاید به این دلیل است که هوای خوب رو به پایان است و ما مشتاقانه منتظر پرتوهای محو خورشید و نزدیک شدن روزهای تاریکی هستیم.
هر چه که باشد، ما تمایل داریم از این چند روز اخیر از هوای زیبا لذت ببریم. فعلاً در این روزهای شگفت انگیز غوطه ور می شوم، پنجره ها باز می شوند و نسیم خنک پاییزی به داخل می وزد. واقعا بهتر از این نمی شود.
من در مورد همه چیزهایی که طعم کدو تنبل دارند هیجان زده می شوم (اما واقعاً چه کسی اینطور نیست؟). این یک حس نوستالژیک به من می دهد و سعی می کنم به هر طریق ممکن از آن استفاده کنم.
بلغور جو دوسرسس کارامل، آن گرانولا، بیسکویت توری بلغور جو دوسر، گل ختمی، ذرت بو دادهلاته ادویه کدو تنبل، اسموتی هاو البته، کیک کدو. بسیاری از دستور العمل های پاییزی برای عاشق شدن.
من عاشق این دستور گرانولا ادویه کدو حلوایی خانگی هستم. با شیر عالی کار می کند، ماستعلاوه بر آن بستنی، یا یک دست. حالا، اگر میخواهید کاملاً دیوانه شوید، میتوانید با مقداری از این سس کارامل خانگی خوشمزه، این سس را تکمیل کنید.
![شیشه گرانولا کدو تنبل با زغال اخته خشک شده در یک شیشه روی پیشخوان مرمری با جو، دانه چیا و زغال اخته در اطراف شیشه. یک تابه گرانولا و کدو تنبل بیشتر در پس زمینه است](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Copy-of-sourdough-pumpkin-pancakes-667x1000.jpg)
نکات مهم دستور غذا:
- صبحانه خوشمزه
- ترد
- طعم های پاییزی
- دستور تهیه فوق العاده آسان
- ارزان تر از فروشگاه خرید موسلی.
- سالم: ساخته شده با مواد غذایی واقعی. هیچ چیز جعلی یا پردازش شده در اینجا وجود ندارد.
![عکس بالای یک شیشه گرانولا کدو تنبل روی پیشخوان مرمری با مواد خشک پراکنده در اطراف شیشه](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-4-700x467.jpg)
توصیه ها:
- این دستور کاملاً قابل تنظیم است. آجیل، دانه ها و میوه های خشک را اضافه کنید تا این خوشمزه تر شود.
- حتما گرانولا را تا نیمه هم بزنید تا یکنواخت خشک شود و خوب و ترد شود. همچنین به آن طعمی آجیلی می دهد.
- برای تمیز کردن آسان، یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک ظرف پخت سیلیکونی بپوشانید.
- اگر بیماری سلیاک دارید یا عدم تحمل گلوتن دارید، مطمئن شوید که از جو دو سر بدون گلوتن تایید شده استفاده می کنید، زیرا جو دوسر معمولاً از ماشین آلات مشابه سایر غلات استفاده می کند و می تواند آلودگی متقاطع باشد.
- این گیاه را با استفاده از شربت افرا به جای عسل درست کنید.
لینک های این پست حاوی لینک های وابسته است و در صورت خرید پس از کلیک روی لینک من، کمیسیون کمی دریافت می کنم. افشای کامل را ببینید اینجا.
![کاسه بلغور جو دوسر احاطه شده با شیشه های شربت افرا، ادویه جات ترشی جات، دانه کدو تنبل و وانیل](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-7-667x1000.jpg)
عناصر:
مواد خشک:
تکه های جو دوسر: من دوست دارم از جو دوسر یا سریع استفاده کنم. در حالی که جو دوسر یک انتخاب معمولی است، شوهرم (سازنده صبحانه) دوست دارد برای صبحانه سریع بپزد. بنابراین من از هر چیزی که در دست دارم استفاده خواهم کرد.
دانه کدو تنبل: خام
دانههای چیا یا بذر کتان: اختیاری. اگر آنها را ندارید، آنها را رها کنید.
مواد مرطوب:
نمک
عسل یا شربت افرا خالص. از شربت افرا برای تهیه گرانولا کدو تنبل گیاهی استفاده کنید.
کره: روغن نارگیل، روغن زیتون یا روغن آووکادو موثر خواهد بود. من استفاده از این روغن ها را دوست دارم زیرا چربی های سالمی هستند، بسیار فرآوری نشده اند و مانند روغن های گیاهی روغن های ضد التهابی نیستند.
مخلوط ادویه کدو تنبل: حتی می توانید ادویه پای کدو حلوایی خانگی خود را درست کنید. این به آن طعم پاییز می دهد.
مکمل های اضافی:
میوه خشک شده: مانند زغال اخته خشک، کشمش یا سیب خشک خوشمزه خواهد بود.
آجیل یا دانه ها: اسپند خام، گردو، بادام هندی، تخمه آفتابگردان،
تراشه نارگیل
تکه های شکلات: مطمئن شوید که دستور تهیه گرانولا کدو حلوایی قبل از اضافه کردن شکلات کاملاً خنک شده است، در غیر این صورت ممکن است یک آشغال آب شده باشد.
ابزارهایی که ممکن است نیاز داشته باشید:
کاغذ پوستی
![گرانولا ادویه کدو تنبل با تخمه کدو و کراسینی در شیشه ای با موادی که در اطراف شیشه پخش شده است. یک تابه گرانولا و کدو تنبل در پس زمینه قرار دارند](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-1-667x1000.jpg)
طرز تهیه گرانولا ادویه کدو حلوایی
فر را با دمای 325 گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، جو، دانه کدو تنبل و دانه کتان (یا دانه چیا) را با هم ترکیب کنید.
![جو، دانه کدو تنبل، شربت افرا و سایر مواد در یک کاسه شیشه ای روی پیشخوان مرمری](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-12-700x393.jpg)
در یک کاسه کوچک، روغن، عسل، نمک، عصاره وانیل و ادویه کدو تنبل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را روی مخلوط جو دو سر بپاشید.
![گرانولای خام در یک کاسه شیشه ای روی پیشخوان مرمری سفید مخلوط می شود](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-13-700x393.jpg)
با هم مخلوط کنید.
![مخلوط جو دو سر را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی بمالید](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-11-700x393.jpg)
یک لایه یکنواخت را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی پهن کنید.
حدود 30 دقیقه بپزید و حدود 15 دقیقه هم بزنید.
![اضافه کردن کرامبل به ظرف گرانولا ادویه کدو تنبل](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-10-700x393.jpg)
بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن، مواد اضافه اختیاری دیگر را اضافه کنید.
![با دست، با استفاده از یک کاردک سیلیکونی، گرانولا را با ادویه کدو تنبل و کراسین مخلوط کنید.](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-09-700x393.jpg)
با هم مخلوط کنید، قطعات بزرگ را بشکنید.
ذخیره سازی:
به مدت 2 تا 4 هفته در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری شود. یا در یک ظرف مناسب برای فریزر مانند کیسه زیپ دار تا 3 ماه فریز کنید.
![گرانولا ادویه کدو تنبل با پوشش پوستی با دانه کدو تنبل و کرن بری خشک](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-6-667x1000.jpg)
طرز سرو گرانولا کدو حلوایی خانگی:
- کاسه های اسموتی بالا. برای ادویه کدو تنبل دوبل خوشمزه، این را سالم درست کنید اسموتی پای کدو تنبل با پوره کدو تنبل واقعی و سپس با میوه های تازه و این گرانولا.
- انجام دهید ماست پارفه
- آن را با شیر بخورید، مانند غلات
- روی آن بستنی بزنید
- آن را با محصولات پخته مخلوط کنید.
- با پنیر دلمه
- مقداری روی پودینگ چیا اضافه کنید
- روی سس سیب: روش مورد علاقه شوهرم.
- روی سیب زمینی شیرین پخته شده.
برای ترد اضافی، سالاد مورد علاقه خود را پر کنید.
سوالات متداول
![شیشه گرانولا کدو تنبل روی یک پیشخوان مرمری با جو و دانه های اطراف شیشه. یک تابه گرانولا در پس زمینه است](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-5-667x1000.jpg)
چرا گرانولای خانگی ترد نیست؟
آنها به احتمال زیاد به اندازه کافی طولانی یا در دمای کافی پایین پخته نشده اند. اگر در دمای خیلی بالا پخته شود، قبل از اینکه زمان کافی برای خشک شدن داشته باشد، می سوزد.
چگونه متوجه می شوید که گرانولا آماده است؟
وقتی شروع به قهوه ای شدن طلایی کرد. با سرد شدن سفت می شود.
آیا ارزش درست کردن گرانولای خود را دارد؟
کاملا! گرانولای خانگی بسیار ارزان تر از گرانولا است که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید. همچنین می توانید کیفیت مواد را کنترل کنید.
دستور العمل های پاییز بیشتری را پیدا کنید:
اگر این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید، خوشحال میشوم که برگردید، روی پست نظر دهید و به آن 5 ستاره بدهید! لطفا و ممنون.
![شیشه گرانولا کدو تنبل با زغال اخته خشک شده در یک شیشه روی پیشخوان مرمری با جو، دانه چیا و زغال اخته در اطراف شیشه. یک تابه گرانولا و کدو تنبل بیشتر در پس زمینه است](https://ablossominglife.com/wp-content/uploads/2023/10/Pumpkin-spice-granola-2-500x500.jpg)
-
فر را با دمای 325 گرم کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را مخلوط کنید.
-
در یک کاسه کوچک، مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید.
-
به طور مساوی روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی پهن کنید.
-
حدود 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نیمه صاف را هم بزنید تا یک لایه یکدست شود.
-
بگذارید خنک شود.
-
هر گونه مواد اضافی را به گرانولا اضافه کنید (میوه خشک، چیپس شکلات، نارگیل و غیره)
-
ذخیره در ظروف محفوظ.
می توانید آجیل یا دانه های دیگر را اضافه کنید.
سیب خشک و/یا زغال اخته خوشمزه خواهد بود. بعد از سرد شدن گرانولا اضافه کنید
خدمت: 1g | کالری: 250کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 31g | پروتئین: 5g | ضخامت: 12g | چربی های اشباع شده: 7g | سدیم: 61میلی گرم | پتاسیم: 153میلی گرم | الیاف: 3g | قند: 14g | ویتامین سی: 0.2میلی گرم | کلسیم: 26میلی گرم | اهن: 1.8میلی گرم
.